Η Quality Health είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2015.

 
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς των Συμπληρωμάτων Διατροφής & Βιταμινών, των Καλλυντικών και Δερμοκαλλυντικών.

Σε σύντομο χρόνο η εταιρεία καθιερώθηκε στη νΕλληνική αγορά, αναπτύχθηκε, διεύρυνε τις δραστηριότητές της, ανέπτυξε διεθνείς συνεργασίες.

Κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των προϊόντων της Quality Health είναι η τεκμηριωμένη υψηλή ποιότητα, βασισμένη στην καινοτομία υψηλής τεχνολογίας.

Στην Quality Health συνδέουμε την ανάπτυξη της επιχειρηματικής μας λειτουργίας με την Εταιρική Υπευθυνότητα. Αρχές όπως η ευθύνη, η συνέπεια, η ακεραιότητα, το ήθος, η αξιοπιστία, η ειλικρίνεια, η κοινωνική ευαισθησία και ο σεβασμός για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, είναι ουσιαστικοί παράμετροι στη χάραξη της στρατηγικής μας, στην λήψη των επιχειρηματικών μας αποφάσεων και αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινή μας λειτουργία.

Η Quality Health δίνει μεγάλη σημασία στο ανθρώπινο δυναμικό της.Το θεωρούμε το πολυτιμότερο στοιχείο του «ενεργητικού» μας και επενδύουμε συνεχώς σ' αυτό. Προσφέρουμε όλα τα μέσα ώστε οι υπάλληλοι και τα στελέχη μας να έχουν ισορροπημένη και «γεμάτη» επαγγελματική ζωή.

 

ΟΡΑΜΑ

ΟΡΑΜΑ

Το όραμά μας είναι να δείξουμε τον δρόμο προς σε ένα υγιέστερο κόσμο. Αυτό θα το πετύχουμε κάνοντας σήμα κατατεθέν, μέσω των δραστηριοτήτων μας, προωθώντας την εμπιστοσύνη, την ποιότητα, την ακεραιότητα και την υπεροχή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η αποστολή της Quality Health είναι να προσφέρει στον κόσμο φαρμακευτικά προϊόντα φροντίδας, τα οποία βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και διασφαλίζουν την υγεία του σύγχρονου ανθρώπου.

ΑΞΙΕΣ

ΑΞΙΕΣ

Οι αξίες στις οποίες στηρίζεται η επιτυχία της Quality Health είναι:
Ποιότητα
Ακεραιότητα
Σεβασμός στον Άνθρωπο
Πνεύμα Συνεργασίας

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Δεσμευόμαστε στην ποιοτική υπεροχή ως προς τα αποτελέσματα και ως προς τον τρόπο που τα επιτυγχάνουμε.

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Επιχειρούμε με γνώμονα την ηθική.
Αναλαμβάνουμε την ευθύνη των ενεργειών μας.
Τηρούμε τις δεσμεύσεις μας.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Προωθούμε την πολιτική χωρίς κανέναν αποκλεισμό με αμοιβαίο σεβασμό για όλους. Είναι δέσμευσή μας στους πελάτες και στην ίδια την κοινωνία μας.

ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δεσμευόμαστε στην ποιοτική υπεροχή ως προς τα αποτελέσματα και ως προς τον τρόπο που τα επιτυγχάνουμε.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Εξαγωγές.
Αποτελούν σημαντικό στοιχείο της φιλοσοφίας της Quality Health.
H Quality Health προωθεί μακροπρόθεσμες επιχειρηματικές συνεργασίες με τοπικές εταιρείες διανομών και παραγωγών στις ιδιωτικές και εθνικές αγορές - Αλβανία, Κύπρο, Μέση Ανατολή

 

Quality Health © 2015-2020